lördag 1 september 2018

Food Pharmacy

Just nu inspireras jag av en helt fantastisk bok, som heter Food Pharmacy. Den är skriven av två kvinnor som också driver bloggen med samma namn. De heter Mia Clase och Lina Nertby Aurell.


Finns tyvärr inte som ebok,
bara som pappersbok och ljudbok.

Detta är verkligen en bok för alla som vill sin kropps bästa. Mia och Lina berättar på ett mycket roligt och lättillgängligt sätt allt de lärt sig om de senaste rönen om vad vi bör äta för att gynna vår tarmflora. Äter vi mat som de "goda" bakterierna i tarmen gillar, så kan vi på så sätt undvika en hel rad av våra vanliga välfärdssjukdomar.

Men jag ska inte ta ordet från författarna, för de gör ett så himla bra jobb med att förklara allting. Läs Food Pharmacy om du är det minsta intresserad av din hälsa!

Det finns en del recept i denna bok, men för den som vill ha ännu fler rekommenderar jag Food Pharmacy: kokboken. Den finns faktiskt som ebok också, förutom den sedvanliga pappersboken.


Finns också som pappersbok.

När till och med jag, som verkligen är novisen vid spisen, lyckas åstadkomma ett och annat utifrån dessa recept – ja, det är ju helt enkelt ett gott betyg för författarna/receptmakarna. :-)2 kommentarer:

 1. Den här boken står i min bokhylla och väntar på att bli läst. Snart så:)
  Men nu har jag äntligen skrivit lite om boken Flätan:)
  Ha det gott
  Kram MILLA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är rätt säker på att detta är en bok i din smak! ;-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...