fredag 17 augusti 2018

Välkommen till Serahema!

Det har tisslats och tasslats på sociala medier den senaste tiden. En spännande fantasy-serie är nämligen på väg att publiceras i nyutgåva. Det är Marcus Olaussons trilogi om Serahema, som kommer i en ny bearbetning på Catoblepas förlag. Givetvis har böckerna fått nya, fina omslag också, och dessa har jag äran att premiärvisa idag.


Så här beskriver förlaget denna spännande serie:

"Du är inte ond, Elderim. Glöm aldrig det. Vad de än påstår. Elderim sägs vara utvald att kämpa mot den grymme guden Naemin, men varför är det då så svårt att lära sig magierna? Profetiorna är tvetydiga och Elderim fylls av tvivel. Vem är det egentligen som har valt ut honom? Och till vad? Följ Elderim på en storslagen resa genom en skoningslös värld där gudarna dragit sig undan. En värld där onda människor kan bära spår av godhet och hjältar begå avskyvärda brott. Vistas bland svärande tjuvar, galna magiker och skrävlande svärdsmästare. Möt villrådiga gudar, motsträvig magi och fasansfulla vidunder. Välkommen till Serahema."

Detta låter som en fantastisk trilogi för den som gillar fantasy! Premiär blir det den 28 september för första delen; När gudar dör. Sedan får man göra som med filmatiseringen av Sagan om ringen – bida sin tid och bita på naglarna i spänd förväntan – för Vingar av rök kommer ett år senare i september 2019 och sista delen, Till hjärtats sista slag, i september 2020. Givetvis blir det både en elektronisk upplaga och en pappersdito av trilogin. Hösten är räddad!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...