torsdag 25 maj 2017

Kobo Aura H2O Edition 2

Funderar du på att skaffa en läsplatta, kanske inför sommarens resor? En läsplatta underlättar verkligen när du vill "packa ner" många böcker. I plattan kan du få med dig hundratals böcker utan att din resväska kommer att drabbas av övervikt på flyget. En läsplatta som klarar ett eventuellt dopp i poolen eller sand på stranden är Kobo Aura H2O. Nu har den kommit i en ny uppdaterad version.


Kobo Aura H2O Edition 2.
Bild via Kobo Books.

Kobo Aura H2O Edition 2 säljs inledningsvis i USA och Kanada, men förhoppningsvis kommer den snart även till oss. Jag har under flera år varit mycket nöjd med min H2O i ursprungsversion. Efter att ha sett Good Ereaders filmer om den nya versionen, är jag tämligen säker på att den är minst lika bra som den ursprungliga plattan. Du hittar den ena filmen via denna länk. Vill du se en jämförelse mellan den nyaste H2O och Kobo Aura One? Den filmen finner du här.

Generellt sett är Kobos läsplattor mycket lätta och tydliga att använda, tycker jag. Själv har jag, förutom Kobo Aura H2O, mångårig erfarenhet av att använda den söta lilla plattan Kobo Mini. Tyvärr säljs inte denna längre. Frågar du mig vilken semesterplatta du bör köpa, kommer jag att svara: Välj en från Kobo Books! :-)2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...