tisdag 17 januari 2017

Ettusen-jubileum!

Detta är inlägg nummer ettusen på denna blogg! Jag blev riktigt förvånad när jag insåg att det faktiskt är så.
Vid ett sådant här tillfälle är det lite spännande att kika på vilka inlägg som är mest populära. Det allra mest lästa inlägget handlar om läsplattan Kobo Aura HD. Att läsa om läsplattor tycks vara populärt, för även min gästbloggares text om Letto Frontlight är mycket välbesökt. Mina "avdelningar" om läsplattor och eböcker samt Lilla ebokskolan tycks glädjande nog vara viktiga, för det är många som besöker dem. Det tyder ju på att bloggen fyller en funktion som informationskälla kring dessa ämnen.

Jag skriver en hel del eboktips också. De allra mest besökta boktipsen är ett par jag skrev i höstas, nämligen Jules Vernes En världsomsegling under havet och H P Lovecrafts Bilden i huset. Båda är klassiker, vilket är lite extra kul. Det visar att det finns ett intresse även för äldre titlar och att förlag som satsar på återutgivning av sådana gör en välgärning. Att ge ut äldre litteratur i epub-format ger böckerna ett "evigt liv", tycker jag, till glädje för både nutida och framtida läsare.

Om man fastnat för eböcker och börjat prioritera dessa vid läsning – vad gör man då med sina gamla pappersböcker, som står och tar plats i hela bostaden? Ja, några tips kan man få i avdelningen om pappersböcker. Ett inlägg, som är mycket välbesökt, är det som handlar om författaren Ajohan Lahti och att han viker origami av sina egna böcker.

Sist men inte minst kan jag se på min statistik att mängden besök ökar pö om pö. Det är riktigt roligt! Därför vill jag passa på att säga tusen tack till dig som läser min blogg!2 kommentarer:

 1. Stort GRATTIS till denna milstolpe!
  Din energi och kunskap är beundransvärd.
  Kram!
  Retap

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Så glad jag blir över sådana fina ord! :-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...