måndag 19 december 2016

Julklappstips

Känner du någon som önskar sig en läsplatta i julklapp? Eller vill du kanske själv ha en? Det finns flera olika läsplattor på marknaden, så vilken ska man välja? Här kommer ett par tips.


Letto Frontlight. Bild via Adlibris.

Enligt min gästbloggare, Leo, är läsplattan Letto Frontlight ett mycket bra val. Läs gästinlägget för att få tydlig och bra information om denna platta. Just nu har Adlibris dessutom ett fint erbjudande vid köp av plattan; man får fem extra eböcker på köpet, utöver de som normalt ingår. Är inte det en fin julklapp – en läsplatta full av bra och spännande böcker? Dessutom är det inte för sent att beställa för att hinna få plattan innan jul. Läs mer hos Adlibris.

Själv använder jag min trogna Kobo Aura H2O och är mycket nöjd med den. Nackdelen med den är att den är dyrare än till exempel Letto Frontlight och tycks vara lite svårare att få tag på i tid till julhelgen. Annars är det en perfekt platta för den som gärna läser en bok medan man badar; den tål att tappas i badvattnet. ;-)

Du vet väl att du kan ge bort eböcker i julklapp? Köp ett presentkort på Dito (Bokus ebokavdelning) och välj när och hur det ska levereras. Färdigt! Lätt som en plätt! Även Bokon säljer presentkort på eböcker, men då får du själv leverera koden för presentkortet till den som ska få gåvan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...