måndag 29 augusti 2016

Hannes – med rätt att läsa

Nu har äntligen sista delen i min trilogi om Hannes kommit ut. Den heter Hannes – med rätt att läsa och har såklart återigen illustrerats av duktiga Selma Öström."Vem är den där Bengt egentligen? Och varför har han skickat ett vykort med en clown på till Hannes? Hannes gillar inte clowner och han klarar inte att läsa vad det står på baksidan av kortet. Det hela är ett mysterium ända tills mamma läser vad det står. Då blir Hannes förskräckt!
Hannes börjar i trean och kan fortfarande bara läsa pyttelite. Han får en ny lärare igen och vet inte vad han ska tro. Kommer skolan att bli rolig eller blir det lika jobbigt och hemskt som i tvåan? Tur att man kan smita ut från lektionen och gömma sig i korridoren och ta en timeout. Det finns ingen som märker det, tror Hannes. Men det finns någon som vet!"

Läs mer om Hannes-trilogin på Hannes egen hemsida, där du också finner återförsäljare och bibliotek som har böckerna om Hannes. Finns inte Hannes-böckerna på just ditt bibliotek? Fråga gärna om biblioteket kan tänka sig att ta in serien.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...