lördag 2 juli 2016

Eböcker för DN's prenumeranter sommaren 2016

Dagens Nyheter erbjuder sina prenumeranter eböcker i sommar. Från och med idag och fram till den 20:e augusti pågår erbjudandet. Har du en digital prenumeration, oavsett om det är bas, mellan eller premium, kan du besöka DN's ebokavdelning och ladda ner en ny titel varje vecka. Just nu är H som i hök, skriven av Helen Macdonald och översatt av Meta Ottosson, aktuell.


Vackert omslag, vars upphovsperson
tyvärr inte angetts av förlaget.

Så här skriver förlaget om H som i hök:
"Helen Macdonald är i fyrtioårsåldern när hennes älskade far plötsligt dör. Redan när hon var liten flicka introducerade han henne för den fascinerande falkenerarkonsten och detta speciella intresse har alltid varit ett starkt band mellan dem.
Sorgen som drabbar Helen är förlamande. Samtidigt känner hon en närmast tvingande längtan att anta den största utmaningen en falkenerare kan ställas inför: att tämja en duvhök. För åtta hundra pund köper hon höken Mabel. Hon fyller frysen med hökmat, stänger av telefonen och ger sig ut på en livsresa hon inte vet var den ska sluta.
H som i hök är en fascinerande självbiografisk berättelse om att hantera sorg och försonas med döden genom att leva nära en av naturens mest mest vilda och okuvliga varelser. H som i hök har blivit hyllad av både läsare och kritiker och omnämns redan som en klassiker."

Varje vecka presenterar DN en ny ebok att ladda ner för prenumeranterna. Det ska bli spännande att se vilka titlar som erbjuds i år. Dagens nyheter har också en ebok på lut för den yngre publiken. Den heter Nidstången och är skriven av Åsa Larsson och Ingela Korsell.PS Året runt kan den som har en mellan- eller premiumprenumeration hos DN ladda ner en av två eböcker, som erbjuds varje månad. DS

2 kommentarer:

  1. Oj det visste jag inte. Jag som länge varit påväg att skaffa digital prenumeration :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att jag kunde tipsa om detta då! Du får slå till så att du också kan ladda ner sommarens eböcker. :-)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...