lördag 18 juni 2016

Första eboken

Idag är en alldeles speciell dag. Idag har jag nämligen laddat ner det lilla förlaget Bucket List Books allra första ebok i min läsplatta. Den heter The Art of Asking med undertiteln Hur jag lärde mig att släppa oron och be om hjälp. Amanda Palmer är författaren och översättare till svenska är Lisa Linder.


Omslag: Jonas Rahm.

När förlagschefen, Helén Enqvist, beskriver boken så här ...
"Jag fick boken i julklapp när den precis hade kommit ut i USA 2014. Jag läste den, blev helt begeistrad och skaffade rättigheterna. Det är en svårbeskriven bok, hälften självbiografi, hälften handbok i crowdfunding och i att hantera fans. Alla har glädje av att läsa den, inte minst vi svenskar, som ofta har svårt att be om hjälp."
... blir jag väldigt nyfiken och måste naturligtvis bara läsa den. Dessutom tycker jag att det är så roligt att ett litet och entusiastiskt förlag vågar sig på att producera eböcker. Det vill jag uppmuntra!2 kommentarer:

 1. Den vill jag läsa! Har du sett hennes TED-talk om ämnet? Det är väldigt inspirerande :-)
  http://www.ted.com/talks/amanda_palmer_the_art_of_asking.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte sett det ännu, men det kommer jag absolut att göra. Hon berättar om det i boken, såklart, så det vill jag förstås se. Så här långt är boken väldigt intressant. :-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...