tisdag 8 mars 2016

Efterlysning!

Vill du hjälpa två ambitiösa universitetsstudenter, som arbetar med en studie om eböcker, pappersböcker och läsning? Klicka på bilden eller (om den inte är tydlig) läs deras text här nedanför!*
Läser du e-böcker? Eller föredrar du fysiska böcker? Du kanske har funderat på att prova att läsa en e-bok, eller är du inte alls intresserad?
Vi är nyfikna på hur läsare ser på e-böcker och är därför intresserade av att intervjua e-boksläsare, men även människor som inte läser e-böcker. Vi vill gärna ta del av dina synpunkter på och eventuella erfarenheter av e-böcker och dina tankar kring läsande, såväl det digitala som det fysiska läsandet. Intervjustudien är en del av vår masteruppsats i biblioteks- och informationsvetenskap vid Lunds universitet. Intervjuerna beräknas ta cirka 60 minuter och kommer att genomföras i Skåne under mars och april 2016. Dina erfarenheter och åsikter är viktiga och vi hoppas att du vill bidra till forskningen genom att dela med dig av dem. 
Är du intresserad av att delta och vill veta mer om studien, kontakta oss:
eboksstudie [at] gmail.com

Ylva Jakobsson & Katja Lehmann 
Studenter på ABM-programmet
Institutionen för kulturvetenskaper 
Lunds universitet 
Handledare: Johanna Rivano Eckerdal 

*

Visst låter det spännande?! Som inbiten eboknörd kommer jag självklart att dela med mig av mina erfarenheter till de här båda studenterna.8 kommentarer:

 1. Synd att det var i Skåne. Annars hade jag gärna deltagit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan ju höra av dig ändå – de kanske har möjlighet att genomföra en intervju via Skype eller så.

   Radera
 2. Jag bor ju till och med i Lund. Anmäler mig snarast :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättebra! Så kul att du också vill vara med! :-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...