torsdag 17 december 2015

Goda nyheter!

I april i år önskade jag att Les gens heureux lisent et boivent du café skulle publiceras på svenska och helst också som ebok. Nu är den minsann på väg! :-)
Eller "på väg" ... den som väntar på något intressant får minsann vänta ett tag till. Närmare bestämt till i början av maj 2016. Men det är skoj att att veta att ett svenskt förlag satsar på den och ger ut den. Nu håller jag tummarna för att den inte bara kommer som pappersbok, utan även som ebok förstås!

"Lyckliga människor läser och dricker kaffe av Agnès Martin-Lugand började som en egenutgivningssuccé. Den har älskats av de franska läsarna och nu sålts till över tjugo länder. Det är en varm och vemodig berättelse om att hitta tillbaka till livet efter en stor sorg. Om att kanske finna kärleken igen. 
Det har gått ett år sedan Diane förlorade sin man och deras femåriga dotter i en bilolycka. Sedan dess lämnar hon knappt Parislägenheten där de bodde tillsammans. Bokkaféet som hon drivit – Lyckliga människor läser och dricker kaffe – står och förfaller. 
Men hennes vän Félix försöker envist locka ut henne i verkligheten igen, och för att få vara ifred och fly undan minnena bestämmer hon sig för att resa bort på obestämd tid. Hon hyr ett hus på den irländska landsbygden, dit hennes man alltid velat åka. Där gör hennes rara hyresvärdar allt för att hon ska trivas, vilket inte kan sägas om deras brorson, som blir hennes granne. Någon odrägligare typ har Diane aldrig träffat, men efterhand börjar hon inse vad som döljer sig under den hårda ytan ..."

Informationstexten är hämtad från Forum bokförlag.


2 kommentarer:

 1. Hej!

  Ursäkta väldigt sent svar, men "Lyckliga människor läser och dricker kaffe" kommer absolut ut som e-bok! 20 april är utgivningsdatum.

  Allt gott,

  Anna, Bonnierförlagen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för svar! Så roligt att den kommer som ebok! Jag ser fram emot den 20:e april. :-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...