onsdag 14 oktober 2015

Novellix noveller ...

... passar mycket bra att prenumerera på då man är med i Helenas novellutmaning, tycker jag. Så många trevliga noveller man får tillgång till då, allt från klassiker till nyskrivna alster! :-)
Det är dessutom busenkelt att börja prenumerera, särskilt om man som eboknörd förstås väljer den digitala prenumerationen. Så fort man betalat får man tillgång till, inte bara de senaste novellerna, utan hela Novellix samlade utgivning. Sedan är det bara att ladda ner de man vill läsa och föra över dem i läsplattan. Astrids Lindgrens noveller omfattas dock av vissa begränsningar och kan inte laddas ner. Dem läser man genom en särskild webbaserad app, vilket fungerar hur bra som helst ändå. Jag har läst flera av dem i snillefonen på väg till jobbet.

Novellix omslag har verkligen utvecklats under sin tid på bokmarknaden. De första novellerna jag såg hade, enligt min smak, ganska intetsägande illustrationer. Numera är deras omslag riktiga konstverk. Se här!


Visst ser de ut som väl inslagna litterära praliner?!
Jag minns också att då jag läste Håkan Nessers Herr Kadar, blev jag väldigt förtjust i illustrationen på omslaget. Min expertkommentator i inlägget om Herr Kadar höll med mig. ;-)

Nu ska jag frossa i noveller! :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...