onsdag 23 september 2015

Bokmässa ...

... eller inte bokmässa – det är den stora frågan*. Jag har grubblat och grubblat på hur jag skulle göra i år. Mässan lockar på många sätt, men på samma gång har jag inte så mycket tid att åka dit. Efter mycket funderande och tänkande har jag kommit fram till att jag står över mässan för denna gång. Men det finns annat mässrelaterat att roa sig med i stället ...


Bild via Mix Förlag.

Mix Förlag bjuder nämligen på något så spännande som sms-noveller, som utspelar sig i bokmässemiljö. Dessa skickas ut via just sms i form av en följetong. Det finns fyra olika noveller, och de genererar mellan elva och fjorton avsnitt beroende på vilken man beställer. Man kan givetvis anmäla sig till alla, men bara en åt gången. Så fort man läst en, går det bra att anmäla sig till nästa. Vilken tur, för jag tycker att de alla låter väldigt spännande och lockande!

Vad sägs om Bonniers hemlighet? Eller Montermonster? För att inte tala om Det sista minglet eller Gothia gigolo. Bara titlarna gör att man blir riktigt nyfiken. Om du vill veta mer, finner du information genom denna länk. Där kan du läsa mer om novellerna och hur man anmäler sig. För mig och andra hemmavarande mäss-suktare, låter detta som ett riktigt gott alternativ! :-)*Om du ska till mässan – missa inte det digitala torget! Det verkar hända en hel del spännande där, om man kikar på deras program. (Klicka på "plustecknen" så öppnar sig programpunkterna.) Jag skulle velat lyssna till Unga läsare i en digital värld, Vem älskar eboken?, Digitala omslag och inte minst föreläsningen med den mycket lockande titeln Fem saker du trodde att du visste om digitala böcker. Utöver detta skulle jag tassa bort till Bonniers monter och kika på deras mässerbjudanden på eböcker. De skriver att de har sådana nämligen. Undrar om fler förlag har det i år? Förra året var det lite skralt, kan man säga.

2 kommentarer:

  1. Det här var intressant! Tack för tipset!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod! Nu känner jag till vad Bonnier döljer för hemlighet, kan jag avslöja. ;-) Senare ska jag även avnjuta de andra novellerna. :-)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...