torsdag 27 augusti 2015

Ska du skaffa läsplatta?

Kom du tillbaka från semestern och tänkte "aldrig mer tunga pappersböcker i packningen!" eller har du börjat fundera på att skaffa läsplatta för att kunna ta med nästan hur många böcker som helst på nästa resa? Då har du kommit rätt!
Det finns en del att tänka på inför anskaffandet av läsplatta. För att i någon mån underlätta finner du här på bloggen Bokskorpionens lilla ebokskola. En som använde sig av den, då hon skulle köpa platta, är Bokmumriken. Hon har skrivit ett läsvärt inlägg om hur hon själv tänkte och tyckte då hon blev sugen på att skaffa sig platta och börja läsa eböcker.

Förutom ebokskolan och Bokmumrikens tankar, kan du läsa vilka läsplattor som är årets bästa enligt Stuff. Texten är på engelska, men lätt att förstå. De utvärderar plattorna Kindle Paperwhite (som de anser vara vinnaren), Kindle Voyage, Kobo Glo HD, Kobo Aura H2O (vinnaren enligt mig), Kindle, Nook Glowlight och Bookeen Cybook Ocean.

Förutom denna läsning, kan jag också rekommendera Good Ereader och deras filmer. Genom denna länk kommer du direkt till deras sida för utvärderingar.

Lycka till med ditt köp av läsplatta! :-)2 kommentarer:

  1. Efter jag publicerade mitt inlägg gick min sambo och köpte en läsplatta. Han valde mellan en Kobo Aura H2O och en Kindle Paperwhite men det slutade med att det blev Kindeln :-).

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...