torsdag 23 juli 2015

Fridag = utflyktsdag

Vi åkte på utflykt idag, läsplattan och jag. Tvärs över hela Skåne åkte vi, med hjälp av Skånetrafikens gula expressbussar och det förmånliga sommarkortet. Resan tog en del tid i anspråk, men det gjorde ingenting alls eftersom jag kunde avnjuta det skånska landskapet som just nu är riktigt vackert med sina böljande gula vetefält och grönskande skogar.
Målet med utflykten var en av de nordostskånska stränderna. På en sådan plats är det förstås riktigt bra att ha med sin Kobo Aura H2O – den tåliga semesterläsplattan. Pappersboken Önske-eboken, som jag just nu håller på att läsa, fick vackert stanna hemma. En sådan skör tingest kan man ju inte ha med sig dit där sanden yr och vågorna skummar. ;-)

Självklart tog jag mig ett dopp i böljan den blå, dock utan platta. Men efteråt var det nog jag som var blå, för det var bara elva grader i vattnet. På hemvägen åkte jag en annan väg och fick se ännu mer av Skåne. Sammanlagt fyra olika busslinjer blev det under dagen. Tyvärr tog jag inga bilder då, men ännu en strandbild kan jag bjuda på här.
Jag kan bara konstatera att Kobo Aura H2O är den perfekta plattan, i mitt tycke. En tålig och trevlig kompis att ha med på stranden!


2 kommentarer:

  1. Det ser ut som du har hatt en fantastisk tur. Og boken du leser er jo helt nydelig, det kan jo ikke bli bedre ;) Hilsen Anette :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en mycket trevlig utflykt. Och boken är riktigt bra! :-)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...