torsdag 5 mars 2015

After You

Jag nämnde häromdagen att Jojo Moyes håller på att skriva fortsättningen på Livet efter dig (Me Before You). Det är så roliga nyheter för alla Jojo Moyes-fans! :-)
Livet efter dig är en väldigt bra berättelse om kärlek där man minst tror att den skulle kunna finnas. Det är också sorglig, men mycket gripande läsning. Alldeles självklart undrar man hur det går sedan. Och det kan man få svar på nu!

After You kommer del två att heta på engelska, och den är planerad att komma den 29:e september. Läs mer om den på Penguins hemsida.

Här är en liten boktrailer. Den ser kanske inte mycket ut för världen för den "oinvigde", men för den som läst Livet efter dig, är den mycket talande.
Återstår att se om den svenska översättningen dröjer, eller om vi kan få den ganska snart efter utgivningen på engelska. Jag håller tummarna! :-)


5 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg noe helt vanvittig til denne boken kommer ut, og tviler på at jeg klarer å vente på den norske oversettelsen. Bare å se på traileren får meg nesten til å gråte ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trailern ser inte så mycket ut för världen, men den innehåller så otroligt mycket ändå för oss som läst boken. Verkligen mycket sorglig! Jag är som du - tror inte att jag kan vänta på en svensk upplaga, om det visar sig att den dröjer. :-)

   Radera
 2. Oj, men, vad ska den handla om? Eller, jag ser fram emot att det blir en till bok eftersom den förra slutade som den gjorde, men det kändes som att historien var färdig där. Spännande, hursomhelst!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...