torsdag 5 februari 2015

Verktyg för bloggläsning

Det finns så otroligt många intressanta bloggar av olika slag att följa. Vissa blir man mer intresserad av och vill inte missa ett inlägg. Ett smart sätt är då att använda någon form av hjälpmedel för att samla favoritbloggarna och se de senaste inläggen utan risk att man missar något.


 


Jag har ganska länge använt mig av Feedly i snillefonen, vilket fungerar mycket bra. Man skapar väldigt lätt en lista över vilka bloggar man vill följa och kan dessutom dela in dessa i kategorier om man vill. Det går också att sätta bokmärke på de inlägg man vill komma ihåg, för att återvända till senare. Ett verktyg som fungerar mycket bra och är lätt att använda, med andra ord.
Jag blev dock lite nyfiken på hur Bloglovin fungerar. Där har jag ett konto sedan tidigare, men har inte varit särskilt aktiv. Frågan är om det är bra/lätt/kul att använda Bloglovin mer aktivt. Jag ska försöka ta reda på det.

Vad har ni läsare för erfarenheter? Använder ni någon av dessa verktyg eller något annat? Vad fungerar bäst, tycker ni?
PS Följ min blogg med Bloglovin om du vill. DS

3 kommentarer:

  1. Jag använder bloglovin, det är det enda jag testat och jag nöjd med det :) Gillar att man kan se lite av vad inläggen kommer handla om innan man går in på dem.

    SvaraRadera
  2. Jag skaffade alldeles nyss Bloglovin och gillar det, det känns som att det sparar tid istället för att jag är inne och tittar om folk uppdaterat eller inte. Det som är nackdelen är att jag ibland glömmer att kommentera inlägg.

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för era synpunkter! :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...