onsdag 4 februari 2015

Glitter och glamour!

Nu är det dags att rulla ut röda mattan och plocka fram glitter och paljetter! Årets stora festlighet i bokbloggarvärlden går av stapeln inom kort.


Bild via Popsugar.

Det är Massolit Förlag, som följer traditionen som Forma Books startade. Då hette evenemanget Forma Books Blog Award. Nu blir det i stället helt naturligt Massolit Book Blog Awards, eftersom Massolit Förlag tagit över Forma Books.

Syftet med denna prisutdelning är att "uppmärksamma de bokbloggar som under 2014 på bästa sätt främjat intresset för litteraturen och skapat ett eget rum för den bokintresserade att vistas i", skriver Massolit Förlag på sin hemsida.

Som bloggläsare spelar du en viktig roll i evenemanget. Inledningsvis kan du nominera bokbloggar, som du tycker uppfyller kriterierna, till någon av de tre kategorierna:
  1. Årets bokblogg
  2. Årets nischade bokblogg
  3. Årets bokblogginlägg
Nomineringstiden pågår under perioden den 6/2 till den 13/2. Därefter väljer en jury tre finalister per kategori. De tre lyckliga pristagarna utses sedan genom allmän omröstning under den 2/3 till den 9/3. Prisutdelning sker den 11/3.

Mer information och länk till nomineringen kommer senare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...