torsdag 29 januari 2015

Stöd för läsplatta

Behöver du stöd för att hålla din läsplatta eller surfplatta i bekväm vinkel för läsningen? Vyne Products har ett färgglatt alternativ.Detta är ett böjbart stöd. När du inte använder det kan du rulla ihop det och behändigt förvara det eller ta det med i väskan.Stödet finns i flera olika färger - både mer diskreta för den som föredrar det och färgglada för den som vill ha det.Ett stöd för plattan kan behövas i flera sammanhang ...

Det kan finnas olika skäl till att man behöver ha händerna fria. Inte minst med tanke på att surfplattor till skillnad från läsplattor - hur små och tunna surfplattorna än ser ut att vara - faktiskt kan kännas riktigt tunga efter en stunds läsande. Dessutom får man plattan i en bättre vinkel då man sitter och läser, jämfört med om den bara ligger platt på bordet.

Jag har inte provat detta stöd själv, eftersom jag redan har inbyggda stöd i mina fodral till såväl Kobo Aura H2O och iPad Mini. Men det ser ut som ett bra stöd, som dessutom tar minimalt med plats då man inte använder det.

Vyne Products hemsida, varifrån bilderna kommer, finns mer information och dessutom filmer som bland annat visar hur man böjer sitt stöd på rätt sätt. Ebook Friendly skriver också om detta stöd.


2 kommentarer:

  1. Oj, ett sånt stöd blev jag sugen på :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst verkar det vara ett smart stöd! Och fina färger också, tycker jag. :-)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...