lördag 6 december 2014

Vad jag gör ...

... i dag, är att prova klänningar inför den stora dagen i nästa vecka. Ni vet, den där viktiga dagen som börjar på N och infaller den 10:e. Då måste man vara väldressad. Även prinsessorna på slottet förbereder sitt klänningsval väl till festligheterna, har jag hört.

Här är några trevliga modeller jag funnit. Långklänning ska det ju vara såklart. De korta varianterna sparar jag till nyår. För en eboknörd är det självklart att bära en klänning gjord av pappersböcker. ;-)


Fotograf: Lynn Byrne.

Detta är en fin klänning med roliga färger som tittar fram här och där. Dessutom har den skojiga krusiduller. Vem som skapat den känner jag dessvärre inte till.


Fotograf: Lynn Byrne.

Även detta är en trevlig och festlig klänning. Kanske lite blek för min del - jag vill gärna ha något färgstarkare. Dessutom skulle jag nog vara lite ängslig för de där "spröten" som sticker upp farligt nära ansiktet. Man vill ju kunna vända sig mot sin bordsgranne och konversera artigt under kvällens lopp. Inte heller denna klännings designer är känd för mig.


Klänning: The Golden Book Gown. Fotograf: Greg Brown.

Här har vi precis det jag önskar - en riktigt färgsprakande modell! Klädd i den kommer jag att göra till och med prinsessorna gröna av avund. Den är skapad av barnböcker och designern heter Ryan Jude Novelline.


Fotograf: Greg Brown

Så här ser denna sagolika (!) klänning ut framifrån.


Fotograf: Greg Brown.

Och här har vi en detaljbild. Visst är det en fantastiskt vacker klänning?! Helt perfekt för att fira den stora N-dagen i nästa vecka. Då hoppas jag att ni tittar in här på bloggen - N-dagen blir en speciell dag här.


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...