lördag 27 december 2014

DN och Bonnier ...

... är jultomtar och delar ut hela sex klassiska titlar i ePubformat till DN's prenumeranter.Tycker du att du fick för få eböcker på julafton? Eller har du kanske redan slukat de du fick? Passa på att ladda ner dessa klassiska berättelser. Klicka på respektive länk för mer information om varje titel.Jag har läst Stolthet och fördom ett stort antal gånger, men den kan man ju aldrig läsa för mycket, eller hur. ;-) Svindlande höjder har jag också redan läst. Kejsaren av Portugallien såg jag då den filmatiserades 1992 av Lars Molin*. Jag tyckte väldigt bra om den, och har många gånger funderat på att jag skulle vilja läsa den också. Nu ska det bli av. :-)

De övriga tre är på sätt och vis också intressanta, men jag prioriterar dem inte lika högt. Den allvarsamma leken känner jag mig rätt tudelad inför. Jag läste ju biografin om Märta Söderberg för ett tag sedan, och den gav en annan bild av paret Söderbergs liv än vad som hittills presenterats.

Blir du intresserad av dessa eböcker? Är du dessutom prenumerant på DN? Gå till DN's kundsida och läs mer.*För övrigt finns Lars Molins film tillgänglig i svt's Öppet arkiv. Du finner de tre avsnitten här, här och här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...