söndag 30 november 2014

Adventslotteri 1

Jag är en eboknörd, men trots det har jag lite pappersböcker önske-eböcker här hemma. Ibland inträffar det märkliga, att jag "måste" skaffa och läsa berättelser i detta format, eftersom de bara givits ut så. Det händer - hör och häpna - att dessa önske-eböcker drabbas av trångboddhet. Därför söker ett antal pappersböcker nya hem under december. Välkomna på adventslotteri!Först ut blir detta bokpaket, som innehåller de fyra första titlarna i Jussi Adler-Olsens serie om kriminalinspektör Carl Mørck. Det handlar alltså om Kvinnan i rummet, Fasanjägarna, Flaskpost från P och Journal 64. Jag ska väl erkänna att dessa under hösten kommit ut som eböcker. Men mitt bokpaket innehåller pocketupplagan i mycket fint begagnat skick.

Blir du intresserad av att adoptera dessa fyrlingar, antingen för egen räkning eller som julklapp åt någon? Anmäl dig som deltagare i lotteriet genom en kommentar i kommentarsfältet. Lotteriet stänger onsdagen den 3/12 kl 12.00. God tur!


5 kommentarer:

 1. Hej där klart man vill vara med i lotteriet för dessa har jag inte läst:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul! Du är den givna vinnaren! Böckerna kommer inom kort. :-)

   Radera
  2. Vad kul:) Snart får du följa med postgången till Närke och hälsa på mig:)

   Radera
  3. Tack, skulle vara jättetrevligt. Jag fick en väldigt fantasifull bild av att "följa med postgången"! :D Jag får planera för en resa norrut, kanske framåt vårkanten. :-)

   Radera
  4. Absolut du är alltid välkommen��

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...