tisdag 26 augusti 2014

Nu väntar jag ivrigt på ...

... Tom, lille Tom - en bok skriven av favoriten Barbara Constantine. Jag läste hennes bok och sen Paulette och tyckte väldigt mycket om den!


Omslag: Magnus Petersson

Förlaget säger så här om Tom, lille Tom:

"Tom är elva år och bor i en husvagn med Joss, som avskyr när han kallar henne mamma och som ofta lämnar honom ensam. En kväll när skafferiet är tomt igen och Tom som vanligt går för att besöka grannarnas grönsaksland, snubblar han bokstavligt talat över den gråtande Madeleine, som ramlat och inte lyckats ta sig upp igen. Medan Tom tar hand om den gamla kvinnan börjar han inse att även om livet kan vara svårt, kan allting också bli betydligt lättare om man är flera."

Detta är definitivt en bok jag har "på vent" fastän den inte ens finns i min bokhylla ännu! :-)

*

Vill du ha fler boktips? Besök Beathes blogg idag. Hon tipsar om en bok hon har på vent. När du läst hennes tips kan du följa länkarna till andra bokbloggar och se vad de har på vent. Hoppas du får en trevlig tisdag!


4 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en interessant historie. Det er fint å ha bøker på vent selv om de ikke er kommet ut enda :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Dette var en ukjent bok for meg. Takk for tipset!

  SvaraRadera
 3. Ukjent bok og ukjent forfattar. Takk for tips - skal lese litt meir om forfattaren. God fornøyelse med boka, når du får den og ha ein fin kveld :-)

  SvaraRadera
 4. Det hender ofte jeg har bøker på vent som er så ferske at de ikke har funnet veien til bokhyllen enda og i hvert fall nå om høsten som det kommer mange bøker. Denne er helt ukjent for meg men det høres ut som en interessant bok. Ønsker deg en fin ettermiddag :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...