måndag 11 augusti 2014

Lotteritips!

Lite då och då förekommer det lotterier med böcker som priser på bokbloggar. Här tänkte jag tipsa om två, eftersom de har lockande titlar i potten.
Marie, som har bokbloggen Mias bokhörna, har råkat få två exemplar av boken Därför hoppar jag. Författaren bakom är en ung japan som lever med autism, och han berättar ur sitt eget perspektiv. Jag har länge velat läsa denna intressanta bok, men fram till nu har den inte funnits på svenska. Trots att utlottningen gäller en pappersbok, så tänker jag ta chansen att vara med, för såvitt jag vet finns den inte som ebok på svenska. Inte än i alla fall ... ;-)
Helena, som har bokbloggen Ugglan & Boken, firar sin bloggs ettårsdag genom att lotta ut ett exemplar av Fyren mellan haven. M L Stedman är författaren till denna bok. Den finns som ebok, så därför deltar jag inte i detta lotteri.

Är du intresserad av att läsa någon av de här böckerna? Ta chansen att vinna dem. Klicka på respektive länk till bloggarna här ovanför och följ instruktionerna för deltagande i lotterierna. Därför hoppar jag-lotteriet pågår till den 17/8 och Fyren mellan haven-lotteriet har sin sista dag den 14/8. Lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...