tisdag 19 augusti 2014

En bok på vent

Givetvis har jag ännu en bok på vent, precis som Beathe. Hon skriver varje tisdag om en bok hon har framför sig, kanske en hon haft i sin hylla länge eller en hon nyligen upptäckt att hon skulle vilja läsa. Besök hennes blogg, Beathes bokhylle, och se vad hon skriver om idag. Följ sedan länkarna, så kan du inspireras till fler lån på biblioteket eller inköp i bokhandeln.

Som den eboknörd jag är, så växer ständigt den virtuella "högen" med olästa eböcker. En som jag med skräckblandad förtjusning ser fram emot att ta mig an är Parasitus, skriven av Christian Johansson.


Omslag: Samuel Peterson och Jesper Holm

Nu är ju inte skräck min paradgenre precis, men jag har svårt att motstå lockelsen i förlagets beskrivning:

"Jack och hans hustru Sarah och deras två barn flyttar från Stockholm till Sarahs hemtrakter i Norrbotten. För Jack blir flytten en stor omställning, och ingenting blir bättre då de en sen kväll kör förbi en gammal man som sitter övergiven och halvnaken i en rullstol ute i vinterkylan. Beslutet att stanna och hjälpa mannen blir ödesdigert. Jack och hans familj kastas in i livsfarliga händelser vars ursprung leder tillbaka till 1800-talet och en uråldrig ondska..."

Visst blir man nyfiken!? Men läsning på dagtid är kanske att föredra ... ;-)


5 kommentarer:

 1. Høres skrekkelig spennende ut :)

  SvaraRadera
 2. Oi, denne virket spennende og absolutt noe jeg måtte lest på dagtid, er skikkelig pyse der altså. Har ikke hørt om denne boken men jeg må sjekke ut litt nærmere. Tusen takk for boktipset og ha en fin tirsdag!

  SvaraRadera
 3. Oioioi, denne boken virker alt for spennende for meg ;) Lykke til med lesingen når den tid kommer :)

  SvaraRadera
 4. Läser sällan skräck, men den lät spännande :)

  SvaraRadera
 5. Man blir meget nysgjerrig! :-) Jeg har også en "haug" e-bøker på vent. De viser ikke så godt igjen så det er mange ganger jeg glemmer dem. Til jeg tar frem kindelen igjen og ser hvor fulle den er :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...