lördag 5 juli 2014

DN bjuder på eböcker sommaren 2014

>Vänligen lägg märke till att detta är ett gammalt erbjudande!<

>Läs mer om 2016 års erbjudande här.<

Precis som förra sommaren, bjuder Dagens Nyheter sina prenumeranter på en samling eböcker att ladda ner och läsa.


Collage skapat av Bokskorpionen.


Som synes här ovanför är det en blandad kompott av titlar, så nog kan det finnas minst en ebok som passar prenumeranternas olika tycken och smak.

De här titlarna släpps för nedladdning under olika tidpunkter under sommarens lopp. Först ut var Kjell Westös Hägring 38. Idag blev Medan mörkret faller tillgänglig. Pö om pö kommer även de övriga att släppas. Mer information om titlarna samt hur man ska gå tillväga för nedladdningen finns på DN's hemsida för eböcker. Varje titel finns tillgänglig under ungefär en månad.

Själv är jag allra mest nyfiken på Sent farväl, skriven av Ia Genberg, men även flera av de andra lockar. En som jag absolut inte kommer att bry mig om är Kristina Sandbergs Att föda ett barn. Den har jag redan försökt att läsa, men klarade inte av den språkteknik som Kristina valt att använda. Det var alltför mycket bisatser som staplades på varandra i en aldrig sinande ström. Det blev helt enkelt för jobbigt och obekvämt att läsa. Biografin om Tove Jansson har jag redan i min ägo, men har inte hunnit läsa ännu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...