fredag 20 juni 2014

Midsommarnattsdrömmen ...

… låter som perfekt underhållning nu till midsommar. Det är Annika Bengtsson som skrivit en samling humoristiska noveller. Eftersom jag finner alltmer nöje i att läsa just noveller, låter detta som en trevlig liten ebok för mig. Jag ska köra mycket tåg under helgen och då är det faktiskt väldigt bra att ha en novell att läsa då man har paus.


Omslagsbild: okänd

Jag lovar att återkomma med en recension av Midsommarnattsdrömmen efter helgen och berätta vad jag tyckte. Annika Bengtsson är en okänd författare för mig, så det ska bli spännande att läsa dessa noveller.

Fler titlar på temat midsommar finns hos till exempel Bokon. Faktum är att man kan välja på allt från Mumin till erotik och deckare eller till och med en klassiker i form av Albert Engströms Midsommardans och Midsommarstång. Den allra största klassikern i sammanhanget lär väl vara William Shakespeares En midsommarnattsdröm. Den har jag dock inte funnit som ebok på svenska, men väl i ett stort antal på engelska.

Oavsett om du jobbar och läser noveller i pausen, som jag, eller om du firar klassisk svensk midsommar eller om du passar på att ha en riktig läsarhelg, vill jag önska dig en riktigt trevlig midsommar! :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...