måndag 2 juni 2014

En kavalkad av läsplattor från Kobo

Good Ereader har sammanställt en kavalkad i ord och bilder om läsplattorna från Kobo. Det är riktigt intressant att läsa och se hur plattorna utvecklats under de fyra år som de funnits, särskilt om man är en Kobofantast. Jag skaffade min Kobo Aura HD i augusti förra året, och det är den absolut bästa läsplattan jag träffat på. Lite senare blev det även en Kobo Mini, eftersom jag fann den till ett riktigt fyndpris och blev nyfiken på den.


Min egen Kobo Mini.
Fotograf: Bokskorpionen

"Hemmaplattan" Kobo Aura HD.
Fotograf: Bokskorpionen

Den stora plattan använder jag hemma och den lilla får följa med när jag beger mig ut någonstans. De är lika lättanvända båda två. Eftersom jag mest läser böcker på svenska, fungerar det inte att synka plattorna automatiskt. I stället ser jag till att ladda ner min eböcker i båda plattorna från datorn. Det är en procedur som går lätt och snabbt genom att jag "klickar och drar". På så sätt har jag samma eböcker i båda plattorna och kan byta platta efter behov. Var jag är någonstans i boken hjälper mig appen iReadItNow att hålla reda på.

Besök Good Ereader och läs mer om Kobos läsplattor. Eller om andra läsplattor - Good Ereader gör utmärkta utvärderingar av plattor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...