Sidor

måndag 31 mars 2014

Det prasslar ...


… just nu när jag håller på att läsa en inbunden pappersbok önske-ebok. Varje gång jag vänder blad tycker jag att det ekar i hela rummet. Nästan.Sambon blir störd av prasslandet då han försöker sova och jag gärna vill läsa till långt in på småtimmarna - nattuggla som jag är.Det är ett riktigt dilemma det här med önske-eböcker. Tror ni att en sådan ligger så här snyggt och fint när jag ska läsa den?Nej, den bara stänger sig eller bläddrar bort sig hela tiden!Jag tror faktiskt jag blir galen på detta att jag inte bara kan låta den ligga framför mig, utan att dess blad börjar "bläddra iväg".Nä, man måste hela tiden lägga tassen på den för att sidorna ska hålla sig öppna. Gissa om det är irriterande!
Och vill jag göra markeringar eller anteckningar, måste jag använda en penna. Tala om stenålders!
Dessutom är den riktigt tung också.Jag överväger faktiskt att börja styrketräna för att klara tyngden.Eventuellt krävs det lite balansövningar också.Nä, tacka vet jag att läsa riktiga eböcker på min läsplatta! Den är lätt, det prasslar inte då jag bläddrar, sidorna stänger sig inte och jag kan göra anteckningar och markeringar utan att behöva använda penna.6 kommentarer:

 1. Traditionalisten5 april 2014 kl. 09:06

  Åh nej...leve pappersboken!!! (Men rolig PR för eboken ;) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du uppskattar mitt lilla PR-trick! Tur att det numera finns olika sätt att läsa böcker - alla kan få läsa på det sätt de föredrar. :-)

   Radera
 2. Älskar ju papperböcker också, men den här var ju bara för rolig! Får jag låna den av dig? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att du gillar detta! :-) Tänker du att du vill länka till inlägget, eller?

   Radera
 3. Vilket fantastiskt inlägg och vilka urgulla katter :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Så glad jag blir över att du uppskattar det! :-)

   Radera