måndag 17 februari 2014

Glada gummor

Jag skrev om Dag Sebastian Ahlanders Glada gubbar-böcker igår. En del läsare av detta inlägg funderade på att det var dags att det kom en bok för Glada gummor. Själv har jag funderat i de banorna, jag också.
En glad gumma, som författar mycket roliga, intressanta och underhållande texter på sin egen blogg är Dagny Carlsson, som skriver under namnet Bojan. Jag har inte hunnit läsa precis allt som denna mycket produktiva dam hunnit skapa, men hennes blogginlägg skulle vara väldigt intressanta att läsa sammanställda i en bok, gärna en ebok då förstås.

Dagny har dels en egen blogg, men har fram tills nyligen också gästbloggat på Vårdguiden under pseudonymen Hundraåringen. Och det namnet valde hon eftersom hon är över etthundra år gammal. Nu gästbloggar hon hos ett försäkringsbolag i stället. Läs denna artikel, eller kika på klippet från svtplay här nedan, om Dagny och imponeras av hennes vetgirighet och framåtanda! Visst hade det varit skoj om hon fick ge ut sina texter i bokform?!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...