måndag 13 januari 2014

Fodral till läsplattor på Etsy

Jag har hittat ett fantastiskt ställe på nätet. Det heter Etsy och är en plats där människor från jordens alla hörn kan skapa sig en liten (eller stor) virtuell butik och sälja sina hantverk av olika slag. De flesta säljer just egenhändigt skapade saker. I enstaka fall handlar det om vintage eller om industriellt tillverkade prylar. Men det märker man när man tittar runt i butikerna.


Det är enkelt att vara presumtiv köpare på Etsy. Man kan inledningsvis bara titta sig omkring, om man vill. Men ganska snart märker man att man blir intresserad av ett eller annat. Då är det väldigt lämpligt att skapa sig ett konto, vilket går snabbt och lätt. Med hjälp av detta konto kan man sedan favoritmarkera de saker eller de butiker man fastnar för och vill återkomma till. Lyd mitt råd: se till att favoritmarkera! Du kommer annars snabbt att inse att det kanske inte är så enkelt att hitta tillbaka till just den där prylen som du blev så förtjust i.

Hur funkar det att handla då? Jo, det har för min del fungerat hur bra som helst. Eftersom Etsy känner av att jag sitter i Sverige och surfar, så får jag priset presenterat i svenska kronor. Jag har betalat med kort och sedan har försäljaren i fråga skickat ut sin produkt. I mitt fall har det gått snabbt, för jag valde en sak som redan var uppsydd. I andra fall får man räkna med tid för tillverkning av varan. Sådant framgår då man läser information om den pryl man fastnat för.

I mitt fall visade sig varan vara just så fin och välsydd som jag fick intryck av då jag besökte sömmerskans butik på Etsy. Jag är mycket nöjd och har fortsatt att beställa saker på Etsy. För behöver man någonting, till hemmet, som present eller till sig själv, kan man med framgång prova att söka det på Etsy. Urvalet blir mycket stort och ofta med utseenden som man inte alls kan finna i konventionella butiker.

Vad har nu detta med eböcker och läsplattor att göra? Jo, det jag tänkte komma till är att om du vill ha ett fodral till din läsplatta eller surfplatta, så är Etsy en riktig guldgruva. Här kan du finna mycket fina fodral med alla upptänkliga utseenden. Och är du inte nöjd med det du finner i det enorma utbudet, så är många butiksinnehavare beredda att tillverka något efter din smak. Du kommer med andra ord att ha ett fodral som är unikt.

Man kan skriva in sökorden "ereader cover" och börja leta i ett enormt utbud. Eller så skriver man mer specifierat om man söker ett fodral till en särskild läsplatta, till exempel "Kobo Aura HD ereader cover". Sedan kommer den svåra uppgiften att välja ett fodral bland alla fina. Det kan bli svårare än du anar. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...