torsdag 5 december 2013

Sonjas hemlighet

Sonjas sista vilja slutade med en riktig cliffhanger, så det blev alldeles nödvändig att genast kasta sig över fortsättningen - Sonjas hemlighet.


De tre väninnorna Maggan, Susanne och Rebecka, som också är Sonjas arvtagare, kom en hemlighet på spåren precis i slutet av den första boken. Det var Maggan, som bestämt sig för att skriva en biografi om Sonja, som genom sitt researcharbete upptäckte att det fanns något fördolt i Sonjas liv. Detta "något" hade Sonja nogsamt hemlighållit till och med för sin allra närmaste vänkrets. För att få veta mer tar de hjälp av en journalist och en fotograf i bekantskapskretsen. Sakta men säkert går det gemensamma detektivarbetet framåt och till sist står de alla inför den mycket överraskande sanningen. Det är en sanning som involverar en dittills obekant familj i London. Men … nu har jag nästan sagt för mycket! Läs boken för att få veta vad Sonja haft för fuffens för sig, som inte ens de bästa väninnorna känner till.

Till en viss del känns somliga av händelserna i denna bok ganska förutsägbara. Inte desto mindre är det ändå en väldigt spännande bok. Jag hade svårt att lägga den ifrån mig. Den som är på jakt efter lättläst, rolig och spännande "chick lit" för medelålders damer bör absolut överväga att läsa Åsa Hellbergs böcker om Sonja. Börja med Sonjas sista vilja, men se till att ha Sonjas hemlighet hemma också! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...