tisdag 10 december 2013

Nobelpriset i litteratur ...

… delas ut i afton. Jag är dessvärre lite upptagen, så därför är jag inte där själv. Men hade jag haft tid, skulle jag klätt mig i denna ytterst passande klänning. Den hade givetvis gjort den största succé och stulit uppmärksamheten från drottningens galablåsa. Drottningens klänning för i år är visserligen vackert röd, och det är min favoritfärg, men vem kan motstå en klänning gjord av böcker?!


Jag anar att jag skulle få åtskilliga frågor om vem som står bakom designen. Så brukar det ju vara med eleganta galaklänningar. Ta bara spekulationerna kring prinsessan Madeleines brudklänning tidigare i år. Nå, för att inte låta er sväva i ovisshet: det är Jenny Pritchard som står bakom denna fina, boknördiga skapelse. Jag gissar också att jag kommer att sätta en trend här, så därför får ni självfallet en länk till Jennys hemsida.


Dessutom måste ni bara kika lite närmare på denna detaljbild av klänningen. Vilket arbete! Vilken precision! Detta blir den nya trenden för glasögonprydda boknördar på galatillställning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...