lördag 12 oktober 2013

Brinnande livet

Nobelpristagaren Alice Munros senaste novellsamling, Brinnande livet, finns som ebok. Jag har den på min att-läsa-lista. Fördelen att vilja ha den som ebok är (bland annat) att den inte tar slut i butiken, så som populära pappersböcker riskerar att göra.


Nu är det bara att hoppas att Atlas Förlag inser att de bör ge ut de övriga böckerna av Alice som eböcker på svenska också!

Om man vill läsa andra nobelpristagare i ePubformat, så finns det flera ställen att söka hos. Liberead har gjort det riktigt enkelt för kunderna genom att tillhandahålla en egen avdelning för pristagarna. Hos Litteraturbanken finns en lång lista på äldre författare, men där får man själv leta och plocka fram de som är nobelpristagare. Hos vare sig Adlibris eller Bokus finns nobelpristagare i en egen avdelning. Man får helt enkelt söka på varje författare för sig och hoppas att de finns utgivna i ePubformat på svenska. Hos Bokon finns Brinnande livet samt flera engelska titlar av Alice Munro på förstasidan, men ingen särskild avdelning för andra nobelpristagare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...