fredag 30 augusti 2013

Bokcirkel på internet

Dagstidningarna Skånska Dagbladet och Norra Skåne drar igång en bokcirkel/bokklubb. Tanken är att man ska kunna vara med oavsett var man bor. Diskussionerna kommer att ske via internet. Mer information finns på deras nystartade blogg.

Den första boken man kommer att läsa i denna bokcirkel är Aldermanns arvinge. Jag har inte hört talas om Gabriella Håkansson tidigare och blev nyfiken på hennes bok.
Jag har läst ett femtiotal sidor hittills och har inte blivit helt klar över om det är en bok för mig. Men jag ska ge denna "tegelsten" på 760 sidor mer tid. Kanske anmäler jag mig till bokcirkeln också. Sista anmälningsdag är den 5/9.

På tal om tegelstensromaner, som läsare och älskare av eböcker är begreppet tegelsten inte längre synonymt med att "inte kunna ta med sig boken i väskan för den är alldeles för tung". Snarare tvärtom. Som eboksläsare tar jag mycket lätt och behändigt med mig även den tjockaste bok i min lilla fina Kobo. För att inte tala om att jag på samma gång även tar med mig resten av mitt bibliotek. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...