Bokskorpionen


En äkta bokskorpion.
En ebokskorpion.

Bokskorpionen är ett litet spindeldjur, som lever sitt liv bland gamla böcker i jakt på boklöss. Själv är jag en modern variant av bokskorpion, eftersom jag föredrar att "jaga" mina läsupplevelser bland böcker i elektroniskt format. Bokslukare och boknörd har jag dock varit i hela mitt liv och under denna tid har jag njutit av åtskilliga böcker i form av pappersböcker, ljudböcker och eböcker.


Min bokslukarkarriär började med Katten Jumjum, skriven av Dick Bruna, som senare blev mest känd för Miffy. Jag har snälla och mycket bokintresserade föräldrar, som givetvis såg till att jag blev en boknörd från ett tidigt stadium i livet.
Bokslukande kan mycket väl kombineras med bokskrivande. Detta har lett till att jag har en barnbokstrilogi och ett antal noveller i byrålådan numera. Barnböckerna håller på att lämna byrålådefasen och du finner mer information om dem på hemsidan Hannes hemlighet.På väg över Öresundsbron med Köpenhamn i sikte. ;-)

När jag inte läser, skriver, lär mig mer om den elektroniska bokvärlden eller bloggar om densamma, kör jag väldigt gärna tåg i Danmark, delar av södra Sverige och över Öresundsbron. Jag är den Litterära Lokföraren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...