söndag 19 augusti 2018

Lite tyst ...

... tyckte jag allt att det hade blivit i kommentarfältet här på bloggen på senare tid. Normalt sett brukar Blogger alltid skicka ett ebrev när det finns en kommentar att publicera, men det har inte kommit några sådana mail på evigheter. Jag tänkte först att det kanske berodde på att det blivit sommar, och att ni läsare av bloggen hade annat att göra än att skriva kommentarer. Det hade ju varit fullt förståeligt.
Men ack så fel jag hade! När jag tittade in bakom ridåerna här på bloggen, upptäckte jag att det fanns åtskilliga kommentarer, som väntade på att bli publicerade. Hela sommaren har ni besökt mig och kommenterat och kommenterat – och jag har inte haft en aning!

Nu är era kommentarer äntligen publicerade och jag bockar och tackar er alla för allt ni har skrivit till mig. Återstår att grunna på varför Blogger har upphört med mail-aviseringar utan att tala om det i förväg.4 kommentarer:

 1. Jag upptäckte detsamma tidigare i sommar, i samband med en del andra förändringar. Det knepiga är att det inte tycks ha drabbat alla, jag grunnar på om det har något att göra med de inställningar man valt för kommentarer. men jag har varit för slö för att ändra dem.
  Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var intressant att höra. Jag har ju hela tiden haft kommentarinställningen inställd på att få mail för att slippa spamkommentarer. För bara någon dag sedan kom dock ett mail från Blogger, där jag aktivt var tvungen att välja att få dessa aviseringar i fortsättningen. Märkligt, tyckte jag då, eftersom jag ju redan har den inställningen. När jag sedan kollade, insåg jag att det fanns kommentarer som inte aviserats sedan slutet av maj månad – d v s långt före att detta mail från Blogger kom. Jag kan tänka mig att det har med den nya GDPR-lagen att göra, men riktigt konstigt är det att Blogger inte hör av sig förrän nu.

   Radera
 2. (jag låter alla kommentera - och kommentarerna syns direkt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättebra och väldigt generöst av dig. Själv vill jag helst slippa få in spamkommentarer. Därför har jag valt att få mail-avisering.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...