lördag 16 april 2016

Funderar du på att ...

... skaffa en Kindle-läsplatta? Jag har begränsad erfarenhet av just detta märke, men min norska kollega på ebokbloggen Ebokhylla mi känner till dessa plattor. Hon har en hel avdelning med bra och intressant information.


Kindle Oasis och några av dess nyheter. Bild via AppAdvice.

I det senaste inlägget om Kindle, skriver hon om den nyaste versionen, som kommer i slutet av april, nämligen Kindle Oasis. Jag kan rekommendera ett besök om du funderar på att skaffa en Oasis. Du kan dessutom läsa mer samt se en liten film hos Good Ereader – en annan bra blogg med många tester av olika läsplattor. Även AppAdvice skriver om den.

Bättre ljus, lägre vikt, enhandsgrepp, knappar för bläddring samt en ny sorts möjlighet till laddning via fodralet verkar vara några av nyheterna med denna Kindle. Men den tycks också ha ett högt pris. I inlägget hos Ebokhylla mi får du rekommendationer på andra Kindle-läsplattor, som kan vara ett nog så bra alternativ.


2 kommentarer:

  1. Jag har ju som du vet en Kobo men mon sambo har en Kindle. Han valde den eftersom han mest läser på engelska och då kan köpa böcker via Amazon. Hoppas att allt är bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kindle är toppen om man läser mycket på engelska. Att köpa eböcker via Amazon är tydligen också väldigt enkelt, har jag förstått. En platta som funkar på motsvarande sätt för svenska eböcker, är Letto, som säljs av Adlibris.

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...