fredag 14 februari 2014

Dagens outfit

Någon som missat vad det är för dag idag? En ledtråd är att det har med hjärtan att göra … Just det, rätt svar! Det är fredag idag! ;-)

Mina planer för denna dag är att fira med ett hejdundrande party tjänstgöra som jourhavande lokförare. Så dagens outfit är väldigt given. Men annars tycker jag att någon av dessa tjusiga bokliga klänningar är ett mycket fint alternativ för den som vill klä upp sig.Det är Suzanne Hamilton som skapat dem genom att använda "romance novels". Läs mer om henne på Heriot Watt University's hemsida.

Om man vill uppmärksamma någon lite extra just denna fredag, så kan en bukett blommor vara något att fundera på. Ja, det kan kanske tyckas vara ett väldigt vanligt och lite småtrist val vid första tanken. Men titta på de här underbara blommorna innan du avfärdar idén helt.Ett dussin långstjälkade rosor av det här slaget tackar man väl inte nej till oavsett om man är bokslukare, bokälskare eller boknörd?! Charlene Rucker är kvinnan som lyckats odla fram dessa förtjusande och långlivade rosor. Hon har en butik, Diddle Bug, på Etsy. Jag kan verkligen rekommendera dig att surfa runt där ett tag. Alla hennes blommor är verkligen fantastiskt vackra!

Skulle det vara så att denna fredag leder till frieri, så har Charlene väldigt fina buketter till den bokslukande bruden. Vad sägs om dessa underbara brudbuketter?Som synes finns det även ett mycket vackert alternativ för kartbokälskaren. Genom denna länk kommer du direkt till Charlenes bröllopsavdelning. Dessvärre finns det ett stort aber - Charlene bor i USA och levererar sina fantastiska blommor endast inom landet. Väldigt synd, tycker jag, men om vi bokslukare från jordens alla hörn skriver snälla ebrev till henne kanske man kan få henne att ändra sig. Kan vara värt ett försök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...