onsdag 21 augusti 2013

Min andra läsplatta

Efter några månaders läsning på min första läsplatta Opus, blev jag väldigt sugen på att prova en mer avancerad platta. Valet föll då på Sony PRS-T1. Det är en läsplatta som, då den kom, var den bästa e-inkplattan vad gäller såväl epub- som pdf-format.

Jag blev mycket förtjust i min nya, lättmanövrerade Sony! Inställningsmöjligheterna är flera och jag kan göra understrykningar och noteringar. En rolig detalj var att jag kunde välja mellan några olika läckra färger på skalet. En bagatell, kan tyckas, men en nog så viktig detalj för att få en mer "personlig" platta.


Självklart valde jag röd, min favoritfärg. Till Sonyn hör också en liten "pekpenna". Man kan helt enkelt välja om man vill peka på touchskärmen med fingret eller med pennan. Som framgår av bilden manövrerar man Sony T1 genom en kombination av knappar och touchskärm.

Sedermera har Sony kommit med uppföljaren T2 och nu i höst förväntas T3 komma. Skillnaden mellan T1 och T2 är inte så stora, men Sony-anhängare förväntar sig större uppdateringar med den kommande T3:an.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...