onsdag 14 augusti 2013

Jag minns ...

... min första läsplatta. Det var en Cybook Opus från det franska företaget Bookeen. Denna platta salufördes i en hel rad roliga färger.

Jag kunde ingenting om läsplattor och eböcker, så jag gjorde mitt bästa för att lära mig. Jag ägnade åtskilliga timmar åt att läsa om detta ämnesområde på internet. Jag gjorde jämförelser mellan de olika läsplattor som då fanns. Till slut bestämde jag mig för att just en Cybook Opus skulle kunna passa mig. Den verkade vara lätt att hantera för en nybörjare som jag. Den var liten och nätt. Dessutom upptäckte jag till min glädje att en liten bokhandel bara några mil från min hemort saluförde den. Jag mailade snabbt en förfrågan, och jodå, min favoritfärg visade sig finnas i butiken.
Det visade sig vara ett lyckokast att välja att köpa min läsplatta från den lilla bokhandeln i stället för från en stor internethandel. Jag fick mycket god service vid köpet och kunde utan genans ställa alla mina nybörjarfrågor.

Jag hade mycket glädje av min lilla röda Opus. Tack vare den lärde jag mig snabbt att hantera eböcker. Numera har jag en annan läsplatta och Opusen har blivit utlånad. För jag blev rejält "eboksbiten" och insåg så småningom fördelarna med en mer avancerad läsplatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...